.

.

Rhinestones за декорација фолија Комплет за нокти Gems Crystal Ab јасни накит дијаманти Акрилни нокти за снабдување додатоци занаети за Божиќни подароци за Ноќта на вештеркит?

Rhinestones за декорација фолија Комплет за нокти Gems Crystal Ab јасни накит дијаманти Акрилни нокти за снабдување додатоци занаети

DEN 811.20

Количина на стоки
Тековен

Декорации уметнички скапоцени камења : Овие тони камења за нокти и камења за нокти обезбедуваат добар избор од форми до бои и големини Сите нокти rhinestones се скапоцени камења, убави и искривени, формите се добро елегантни и симпатични. Има доволно разновидност во кутиите за да се добие мноштво можни гел за дизајни за нокти за нокти на ноктите комплети за нокти, поставени за акрилни нокти за дизајн на нокти налепници за лице. 【Лесен за употреба】 Лесен за нанесување дијаманти за нокти на природни или вештачки нокти во опрема, исчистете ја површината на ноктите, четкајте го основниот лак и ставете го на ноктите со лепак. Набавки погодни за акрилни нокти на маникир смешно дома или маникир. Отстранувач на лак за нокти, компатибилен со машински метални декорации за нокти, налепници за накит, дијамантски јазол кварц, ставајќи во прав за нокти. Лесно се применува на природни или вештачки нокти. Можете да се решите десно таму каде што сакате. Apply The Foil Or Candy Colors On The Wet Nail Coat And Then Apply The Top Coat On Your Nail To Seal It, Great For Nail Artists And For Starting Up Things Like Resin Crafting Jelly Nail Print 3d round Brush O2 Nail Fall Nail Accessories Fall Decor for Нокти. Широки апликации : Сетот за декорација не може да се примени на природни или уметнички нокти, но исто така и погоден за изработка на смола, DIY занает, куќиште за мобилни телефони, очила, правење картички, уметност на телото и др. Привлечноста на ноктите што ги тресат кристалите на ноктите за акрилни нокти. Декорации уметнички скапоцени камења : Овие тони камења за нокти и камења за нокти обезбедуваат добар избор од форми до бои и големини. Сите нокти rhinestones се скапоцени камења, убави и искривени, формите се добро елегантни и симпатични. Има доволно разновидност во кутиите за да се добие мноштво можни гел за дизајни за нокти за нокти на ноктите комплети за нокти, поставени за акрилни нокти за дизајн на нокти налепници за лице. 【Лесен за употреба】 Лесен за нанесување дијаманти за нокти на природни или вештачки нокти во опрема, исчистете ја површината на ноктите, четкајте го основниот лак и ставете го на ноктите со лепак. Набавки погодни за акрилни нокти на маникир смешно дома или маникир.

Други карактеристики

Најдобри понуди