.

.

Ччму Контејнери За Складирање Храна Контејнери За Повеќекратно Зачувување Комплет За Отпорност На Истекување На Храна Бенто Кутија За Ручек Што Може Да Се Реди Об?

Ччму Контејнери За Складирање Храна Контејнери За Повеќекратно Зачувување Комплет За Отпорност На Истекување На Храна Бенто Кутија За Ручек

DEN 255.84

Количина на стоки
Тековен

①ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА 4 различни големини (200мл 530мл 1050мл 2000мл) контејнери за зачувување, 2 бели и 2 розови €ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ q контејнерите за складирање храна се изработени од висококвалитетен 100% пп за храна, издржлив, отпорност на висока или ниска температура. Микробранова печка, фрижидер и замрзнувач безбедно. ●ЗАПЕЧАТЕНО ЗАЧУВУВАЊЕ●Чувајте ја храната во категории, спречете мешање на различна храна заедно и подобро одржувајте го оригиналниот вкус на храната. ●ДИЗАЈН што МОЖЕ ДА се НАТРУПУВА со дизајн против лизгање на жлебот на капакот, контејнерите за храна се наредени за да се вклопат во вашиот фрижидер, исто така може да остават повеќе простор на вашите кујнски плочи и ормари. ●ТРАНСПАРЕНТЕН ИЗГЛЕД ● со простран, транспарентен дизајн, помага побрзо да се најде складирана храна. Различни бои и големина може да се користат за различни видови складирање храна.

Други карактеристики

Најдобри понуди