.

.

Систем За Филтрирање На Чисти Микрони . Одговара На 6 Литарски Ултразвучни Винилни Средства За Чистење Плочи. Исчистете Ги Вашите Записи Во Ултра Чиста Течност! Кор?

Систем За Филтрирање На Чисти Микрони . Одговара На 6 Литарски Ултразвучни Винилни Средства За Чистење Плочи. Исчистете Ги Вашите Записи

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Исчистете ги вашите винилни плочи во прочистена течност за чистење! Микрон 6 литар ќе го циркулира целиот волумен на течност на ултразвучно средство за чистење од 6 литри во рок од 4 минути Ова значи дека додека вашите записи се чистат течноста се филтрира неколку пати и се чува чиста и чиста! Ова го ограничува повторното таложење на нечистотијата и дава супериорни резултати од чистењето. Друга придобивка од филтрацијата е тоа што течноста за чистење може да се користи за многу серии записи пред да треба да се замени. Исто така, не е потребно повеќе плакнење. Системот За филтрирање На Течности Од Чиста Микрон користи водечки индустриски филтер за честички со номинална вредност од 1 микрон, кој ќе ги филтрира најмалите честички нечистотија. Микронот е дизајниран да работи заедно со нашиот Чистервинил Про и една компонента На Системот. Но, исто така, ќе работи со повеќето други 6 литарски ултразвучни системи за чистење на винил плочи базирани на чистачи. Надградете го вашиот ултразвучен винил за чистење плочи за ултра чисти резултати! Микрон се вклопува во широко достапниот ултразвучен чистач PS-30 A (6 литри) (има неколку огласи за овој чистач. Ве молиме, стапете во контакт ако ви треба помош при изборот на вистинскиот чистач). Не се потребни фенси "рекордни адитиви за чистење". Само додадете неколку капки средство за мокрење (Кодак Фото-Фло, Илфорд Илфотол или Тергиклин) во дестилирана вода и добро сте да одите!. Чистачката Предност : Дизајнирана и произведена во САД. Сите наши производи се испраќаат следниот работен ден преку USPS Prime и ќе стигнат до повеќето дестинации во САД во рок од 2-4 дена. 1 година целосна гаранција. Брза и пријателска услуга за клиенти. Можен е прилагоден дизајн. Исчистете ги вашите винилни плочи во прочистена течност за чистење! Микрон 6 литар ќе го циркулира целиот волумен на течност на ултразвучно средство за чистење од 6 литри во рок од 4 минути. Ова значи дека додека вашите записи се чистат течноста се филтрира неколку пати и се чува чиста и чиста! Ова го ограничува повторното таложење на нечистотијата и дава супериорни резултати од чистењето. Друга придобивка од филтрацијата е тоа што течноста за чистење може да се користи за многу серии записи пред да треба да се замени. Исто така, не е потребно повеќе плакнење. Системот За филтрирање На Течности Од Чиста Микрон користи водечки индустриски филтер за честички со номинална вредност од 1 микрон, кој ќе ги филтрира најмалите честички нечистотија. Микронот е дизајниран да работи заедно со нашиот Чистервинил Про и една компонента На Системот. Но, исто така, ќе работи со повеќето други 6 литарски ултразвучни системи за чистење на винил плочи базирани на чистачи. Надградете го вашиот ултразвучен винил за чистење плочи за ултра чисти резултати! Микрон се вклопува во широко достапниот ултразвучен чистач PS-30 A (6 литри) (има неколку огласи за овој чистач. Ве молиме, стапете во контакт ако ви треба помош при изборот на вистинскиот чистач). Не се потребни фенси "рекордни адитиви за чистење". Само додадете неколку капки средство за мокрење (Кодак Фото-Фло, Илфорд Илфотол или Тергиклин) во дестилирана вода и добро сте да одите!.

Други карактеристики

Најдобри понуди