.

.

ДОИТУЛ 3 парчиња Транспарентен Заштитник На Вратата Од Силиконски Затворач За Врата За Возила Браник На Вратата Тежок Затворач На Вратата Браник Заштитник На Врат?

ДОИТУЛ 3 парчиња Транспарентен Заштитник На Вратата Од Силиконски Затворач За Врата За Возила Браник На Вратата Тежок Затворач На Вратата

DEN 165.44

Количина на стоки
Тековен

Пригушувач На Вратата : ? Прекрасните детали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ќе ви даде фантастично искуство во користењето. Со прекрасниот затворач на вратите, вие деца ќе бидете безбедни, а вие можете да направите нешто друго. Врата на животните : овој затворач на вратите работи на повеќето површини, без гребење на подот, корисен и едноставен. Стоп За врата За Спална Соба : Помага да се спречат децата случајно да се заклучат во просторијата, безбедни и корисни. Заштитник на браникот : } Одличен материјал е Изработен од врвен силиконски материјал, одличен и не е лесен за кршење. Декоративна Стоп За Врата : } Практичен подарок●овој затворач на вратата на подот ќе ја спречи вашата врата да се движи. дома, канцеларија и многу повеќе. Список на пакети 3 затка на Вратите со Лепливи ленти И завртки Карактеристики - Боја : Проѕирен затворач на вратата-Материјал : Силиконски стоп За животни - Големина : 5, 00Х5, 00Х3, 60см;/1, 97Х1, 97Х1 заштитник на ѕидот на затворачот на вратата. - Прекрасните детали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност браник заштитник. - Помага да се спречат децата случајно да се заклучат во просторијата, безбеден и корисен затворач на силиконски врати.

Други карактеристики

Најдобри понуди