.

.

Schmincke - horadam® gouache, кадмиум жолт медиум, 228, 15 ml, најдобра боја на гуаче, најголема концентрација на пигменти, сјајност и длабочина на боја

Schmincke - horadam® gouache, кадмиум жолт медиум, 228, 15 ml, најдобра боја на гуаче, најголема концентрација на пигменти, сјајност и длабочина

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

? Брендот : Шминкке ги произведува најдобрите, најдобри бои на уметниците направени во Германија од 1881 година и тие се достапни во над 60 земји Опсегот вклучува акварели, акрилици, маслени бои, пастели, бои на гуаче, бои на воздухот и многу повеќе. ? Horadam Gouache : Најдобра боја на гуаче во цевка од 15 ml, најдобар квалитет на хорадам за сликање и илустрација на гуаче, за мешање на брилијантни бои. ? Боја : Кадмиум жолт медиум, 228, полу-Опак, добра леснотија ****. ? Квалитет : Професионалниот гуаче „Хорадам“ е направен со најдобри, оригинални пигменти на уметникот, со природна непроирност без додавање на бело. Највисоката концентрација на пигменти обезбедува сјајност и длабочина на бојата на сите бои. Различни други бои можат да се мешаат со боите вклучени во сетот. ? Апликација : Horadam Gouache е подготвен да се користи директно и може да се разреди со вода. Мешани и комбинирани со сите други бои на гуаче од Шминкке. Го суши Мет и станува малку полесен во боја. За сите апсорбирачки површини, на пр. Хартија, картонски или подготвено платно, исто така совршено погодно како поткрепа за нафтени слики. ? Брендот : Шминкке ги произведува најдобрите, најдобри бои на уметниците направени во Германија од 1881 година и тие се достапни во над 60 земји. Опсегот вклучува акварели, акрилици, маслени бои, пастели, бои на гуаче, бои на воздухот и многу повеќе. ? Horadam Gouache : Најдобра боја на гуаче во цевка од 15 ml, најдобар квалитет на хорадам за сликање и илустрација на гуаче, за мешање на брилијантни бои.

Други карактеристики

Најдобри понуди