.

.

Кабилок Шминка Палети Грамофон Организатор Ротирачки Лавици Зачини Држач За Шишиња Сад За Складирање Храна Козметика Организатор За Домашна Кујна Оставата Чајна?

Кабилок Шминка Палети Грамофон Организатор Ротирачки Лавици Зачини Држач За Шишиња Сад За Складирање Храна Козметика Организатор За Домашна

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

90% Памук/10% Вискоза Структурата на дизајнот е разумна, едноставна и практична, тоа ќе биде вашиот добар избор за складирање кујна. Тоа може да се ротира 360 степени, што е лесно за вас да земете предмети. Тркалезната шасија е стабилна, а масата не е лесно да се преврти. Ротирачката повеќенаменска фиока за складирање ви овозможува поедноставен и полесен метод за пристап. Има текстура, не се деформира лесно и може да биде издржлив долго време. Опис оваа креативна ротирачка лента за складирање е складирање со голем капацитет и може да се земе ротирајќи ја, што е безбедно и брзо. Тоа може да се ротира 360° за да ги преземе тегли за зачини, и погодно да се земе зачини. лесно исплакнете со вода директно. Карактеристики-Материјал : Нерѓосувачки Челик/ - структурата на дизајнот е разумна, едноставна и практична, тоа ќе биде вашиот добар избор за складирање кујна.- Има текстура, не се деформира лесно и може да биде издржлив долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди