.

.

Xmeifeits Индустриски вежби 10 парчиња 0,8мм PCB вежба бит CNC машина за вежбање бит за дупчење PCB печатено коло карбид микро вежба бит)

Xmeifeits Индустриски вежби 10 парчиња 0,8мм PCB вежба бит CNC машина за вежбање бит за дупчење PCB печатено коло карбид микро вежба

DEN 404.80

Количина на стоки
Тековен

Професионален индустриски секач за вежбање со голема цврстина и отпорност на абење, голема отпорност на топлина и цврстина Прецизно обработка со висока точна опрема ;. Со добри перформанси за мелење и сечење, обезбедувајќи висока ефикасност ;. висока цврстина, отпорност на абење и интензитет; анти-свиткување ;. до отстранување на чипови, со голем простор и мал отпор; Непречено отстранување на чипови, помала вредност за греење, за да се намали загадувањето ;. Професионален индустриски секач за вежбање со голема цврстина и отпорност на абење, голема отпорност на топлина и цврстина. Прецизно обработка со висока точна опрема ;. Со добри перформанси за мелење и сечење, обезбедувајќи висока ефикасност ;. висока цврстина, отпорност на абење и интензитет; анти-свиткување ;. до отстранување на чипови, со голем простор и мал отпор; Непречено отстранување на чипови, помала вредност за греење, за да се намали загадувањето ;. Пред употреба, проверете ја моќноста и вкочанетоста на машинската алатка за да се осигурате дека потребниот дијаметар на секачот за бит за вежба може да се користи на машината Toolfeatures : 1. Прецизно обработка со висока точна опрема; 2. со добри перформанси за мелење и сечење, обезбедувајќи висока ефикасност; 3. Висока цврстина, отпорност на абење и интензитет; анти-свиткување; 4. до отстранување на чипови, со голем простор и мал отпор; Непречено отстранување на чипови, помалку вредност за греење, за да се намали загадувањето; 5.

Други карактеристики

Type:
PCB Drill Bit
Material:
Tungsten Carbide
Cutting Diameter:
0.8mm
Shank Diameter:
3.175mm(1/8'')
Overall Length:
38mm
Application:
Suitable for processing PCB, normal FR-4, CEM-3 boards, environmental protection board, SMT, CNC, molds, plastic,Circuit board, carbon fiber, composite board, and so on.
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
10pcs PCB Drill Bit :

Најдобри понуди