.

.

HASEGAWA HAS02096 1:72 Spitfire MK VII & COMPACITO MK VI Combo 'Операција Операција на Операција [Комплет за градење на модели]

HASEGAWA HAS02096 1:72 Spitfire MK VII & COMPACITO MK VI Combo 'Операција Операција на Операција [Комплет за градење на модели]

DEN 1100.96

Количина на стоки
Тековен

Ова е комплет за пластичен модел (неизграден / необоен) - не играчка Потребно е склопување и сликарство (лепак и боја). Содржи делови за изградба на еден модел. Ова е комплет за пластичен модел (неизграден / необоен) - не играчка. Потребно е склопување и сликарство (лепак и боја). Содржи делови за изградба на еден модел.

Други карактеристики

Најдобри понуди