.

.

Вазијакок 10 ПАРЧИЊА Стегач За Ремен За Цевки М32, Држач За Ремен Со 2 Дупки У Држач Од Нерѓосувачки Челик, Цврста Цевка За Прицврстување На Ременот За Цевки Со Цврста ?

Вазијакок 10 ПАРЧИЊА Стегач За Ремен За Цевки М32, Држач За Ремен Со 2 Дупки У Држач Од Нерѓосувачки Челик, Цврста Цевка За Прицврстување

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Што Добивате од 10 ПАРЧИЊА М32 У-Заграда Дијаметар На Ременот на цевката : 32мм( 1-1/4"), се вклопува за цевка со надворешен дијаметар од 32мм; Ширина На Лентата : 18мм; Дијаметар На Дупката : 6мм; Дебелина : 0,6 мм. ● Премиум Материјал Е Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, има одредена отпорност на киселина и алкали, па затоа е отпорен на корозија.Стегачот На У-Цевката е густ, полиран и без меурчиња, со мазна површина без бруси. Може да се користи во влажни средини и е силен и издржлив. ●Лесна Инсталација● Прво, ставете ја цевката во фиксна положба. Потоа, направете ја положбата на две дупки на Стегачот На У-Цевката. Конечно, вклучете ги завртките. ●Широка Примена● 2 Ремени За У-Цевки со Дупки се широко користени за гумени црева, пластични челични цевки, цевки од нерѓосувачки челик, внатрешни тоалети, надворешни одводи на покривот, цевки за гас итн. ●Гаранција За услуга ● секогаш имаме 100% гаранција за задоволство и сигурна услуга за клиентите, па ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не и ние ќе ви се вратиме во рок од 24 часа. Ако не ви се допаѓа овој производ, можете да ги вратите за враќање на средствата во рок од 30 дена од нивното примање. Карактеристики : Стегите За Цевки Со Цевки се широко користени во машинската индустрија, автомобилската индустрија, авијацијата и алуминиумската индустрија, индустријата за пакување. Може да се користи за фиксирање на цевки на различни потпорни конструкции и површини и е погоден за фиксирање цевки за медиуми за нафта, вода и гас во возила, бродови, металургија, нафта, хемиски и енергетски хидраулични системи. Заграда Во форма на буквата у, Стегачот Може да продолжи да се наведнува и е малку флексибилен, така што многу добро се обвиткува околу цевката.

Други карактеристики

Pipe Strap Diameter:
32mm(1-1/4inch)
Fit Pipe Diameter:
32mm(1-1/4inch)
Mounted Hole Diameter:
6mm
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Package Included:
10PCS x M32 Pipe Clamps:
Warm Tip:
These strap clamps are sized to fit the actual outer diameter of the pipe. Please check the size of your pipe and our clamps to avoid purchasing an inappropriate size. Thank you!
After-sale service:
Our aim is to provide our customers with quality products and satisfactory service.:
In the hope that you can have a pleasant shopping experience, if you are not satisfied with the product, you can return it within 30 days without any reason.:
Now click Add to Cart, no more return worries, enjoy the worry-free shopping!:

Најдобри понуди