.

.

Недела на Памучен Крем филофакс За Прегледување Пакет За Полнење Дневник-Големина на Џеб-2023

Недела на Памучен Крем филофакс За Прегледување Пакет За Полнење Дневник-Големина на Џеб-2023

DEN 176.96

Количина на стоки
Тековен

Големина : Ширина 3,2 инчи( 8,1 см), Висина 4,7 инчи (12 см), Дебелина 0,2 инчи (0,5 см), Мал Број Дупки : 6 дупки Период : Јануари 2023-Декември 2023 Година. Распоред Гледање 1 Недела Месец-Ден. Хартија фсц сертифициран хартија. Друга верзија За 2023 Година на полнењето на тетратката Филофакс. Големина : Ширина 3,2 инчи( 8,1 см), Висина 4,7 инчи (12 см), Дебелина 0,2 инчи (0,5 см), Мал Број Дупки : 6 дупки. Период : Јануари 2023-Декември 2023 Година. Распоред Гледање 1 Недела Месец-Ден. Хартија фсц сертифициран хартија. Друга верзија За 2023 Година на полнењето на тетратката Филофакс. Ова е верзија Од 2023 Година На полнењето на тетратката Филофакс.

Други карактеристики

Најдобри понуди