.

.

Инструменти за трска R5030 TRUE RMS AC/DC метар мерач со детектор на температура и не-контакт, 500A, црна

Инструменти за трска R5030 TRUE RMS AC/DC метар мерач со детектор на температура и не-контакт, 500A, црна

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Мерки на струја на AC, напон на AC/ DC, отпорност, капацитивност, фреквенција, циклус на должност и температура Вграден детектор за напон на контакт со LED индикатор. Покажете го и релативниот режим. Функции за проверка на тестот и континуитет на диоди. Вклучува тестови, сонда за жица со термопар, адаптер за термопар, батерии и случај. Овој компактен мерач на прицврстување на RMS за автоматско автоматско работење е способен за мерење на струја на AC/ DC (50, 500a) и напон (AC : 500 MV, 5, 50, 500, 750 V/ DC : 500 MV, 5, 50, 500, 1000 V), отпор (отпор (отпор (отпор (отпор (отпор (отпор (отпор) 500Ω, 5, 50, 500kΩ, 5, 50mΩ), фреквенција, капацитивност (500, 5000 NF, 50, 500 μF, 5mf), должен циклус и температура (-148 до 1832 ° F (-100 до 1000 ° C)). Одликувајќи се со LCD дисплеј со позадинско осветлување од 50.000 брои, двојно обликувано пластично куќиште, R5030 вклучува функции за проверка на диоди и континуитет и детектор на не-контакт, вграден во врвот на стегачот.

Други карактеристики

Најдобри понуди