.

.

Луксузни Додатоци За Скара Регулатор На Воздухот Регулатор На Притисок На Водата Регулатор На Вентил За Намалување На Притисокот: Безбедносен Вентил Од Алуминиум?

Луксузни Додатоци За Скара Регулатор На Воздухот Регулатор На Притисок На Водата Регулатор На Вентил За Намалување На Притисокот: Безбедносен

DEN 145.92

Количина на стоки
Тековен

Изработен од висококвалитетен и еколошки материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба Цврст и, не е лесен за ' рѓа и носење, добра текстура и мазни рабови. Исклучителната изработка и квалитетните материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали. Може да се зголеми бидејќи температурата го зголемува притисокот врз електричниот бојлер исцедете го. Можете да го инсталирате и отстраните ова олеснување на притисокот погодно и лесно. Изработен од висококвалитетен и еколошки материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба. Цврст и, не е лесен за ' рѓа и носење, добра текстура и мазни рабови. Исклучителната изработка и квалитетните материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали. Може да се зголеми бидејќи температурата го зголемува притисокот врз електричниот бојлер исцедете го. Можете да го инсталирате и отстраните ова олеснување на притисокот погодно и лесно. Опис дали барате професионален и цврст редуктор на притисок? Дали сте во потрага по цврст уред за регулирање на притисокот што може да изврши повеќе работни места? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашиот професионален редуктор на притисок мора да ги исполнува вашите барања.

Други карактеристики

Најдобри понуди