.

.

Wynwj Преносни Нелизгачки Тротоарски Рампи 50x27x11cm Црно Високо Оптоварување Bealighteghteyte Тешки Праг Рампа Комплет Се Користи Во Автомобил На Патеката, Мотоцикл Инвалидск?

Wynwj Преносни Нелизгачки Тротоарски Рампи 50x27x11cm Црно Високо Оптоварување Bealighteghteyte Тешки Праг Рампа Комплет Се Користи

DEN 259.20

Количина на стоки
Тековен

#Забелешка : Чекорните Душеци Можат Да Бидат Малку Пониски Од Чекорите, А Не Повисоки Од Чекорите, За Да Се Избегне Лизгање На Патосниците При спуштање По Скалите! Приколки, Трамваи, Инвалидски Колички и Други Алатки Лесно Можат Да Одат по Скалите ●2 Претходно Дупчени Дупки за Монтирање : Рампата Со Керб Доаѓа со 2 Претходно Инсталирани Дупки за Монтирање за Трајна Инсталација, Што Вклучува И 2 Завртки Вклучени во Пакувањето. ●Дизајн на мијалник : Проширениот Жлеб Во Основата на Секоја Рампа За Тротоарот може Да Пропушти Вода,За Да Се Акумулира Вода на Дното во Дождливи Денови. ●Текстура : Површината На Оваа Рампа За Тротоарот Има Текстура Што може Да Го Зголеми Триењето и Од Лизгање За Повеќе, Играјте Добар Ефект Во Дождливи Или Снежни Денови,. Не-Деформација : По Многу Процедури, Многу Пати Тркалање Со Голема Тежина, Воопшто Нема Деформација, Пластиката може да Се Вчита до 3000 килограми. Не зазема Простор, Погоден е за Складирање и Има Мала Тежина. #Целокупната Боја е Многу Светла и Привлечна, Дизајнот Е Убав и Дарежлив, А Производството е Извонредно. Дут дење Или Ноќе, Видливоста е Висока и Линијата на Видот Е Јасна.Рамките За Чекори Може Да Бидат Малку Пониски Од Чекорите, А Не Повисоки Од Чекорите, За да Не Се Лизгаат Влошките За Чекори кога Се спуштате По Скалите! Приколки, Трамваи, Инвалидски Колички И други Алатки Лесно можат Да се Искачат По Скалите Име : Рампсколор : Блекматеријал : Пластика Додатоци : 2 Завртки број На Дупки : 2 Дупки Тежина : 1,6 Кгсајз : 50х27х11см/19, 7Х10, 6Х4, 3инчконтентент Вклучува : Рампа X1; Рампа X2; Рампа X3; Рампа X3; Рампа X3 x4note : Ние Мериме Рачно, Може Да Има Грешка од 1-3cm, Ве Молиме Погледнете Го Вистинскиот Производ.

Други карактеристики

Најдобри понуди