.

.

GENIANI Преносни Мали Ладна Магла Навлажнувачи-USB Десктоп Овлажнител За Растенија, Автомобил, Бебе Соба &засилувач; Geniani Длабоко Ткиво Масажер За Грбот, Телото, Раменат?

GENIANI Преносни Мали Ладна Магла Навлажнувачи-USB Десктоп Овлажнител За Растенија, Автомобил, Бебе Соба &засилувач; Geniani

DEN 191.52

Количина на стоки
Тековен

СОВРШЕНА РАМНОТЕЖА ПОМЕЃУ МОЌНОСТА И ПРЕНОСЛИВОСТА Лесниот компактен, тенок дизајн го прави совршен избор за секоја средина. Одличен овлажнител за спална соба, канцеларија, соба за бебиња или автомобил, само вклучете го и уживајте во подобар, поздрав воздух. ЗГОЛЕМЕТЕ ГИ НИВОАТА НА УДОБНОСТ ВЕДНАШ! Ултразвучниот овлажнител за ладна магла доаѓа со два режима на магла-континуиран и наизменичен-способен да ја промени влажноста на животната средина за неколку минути. Интуитивна контрола со едно копче, без непотребни и комплицирани поставки и функција за автоматско исклучување за вашата безбедност и смиреност. ФИКСАТОР ЗА ИНСТАНТ СУВОСТ. ВАШИТЕ БЕЛИ ДРОБОВИ ЌЕ ВИ СЕ ЗАБЛАГОДАРАТ! Нашиот сосема нов овлажнител за спална соба или канцеларија вклучува елегантен, компактен дизајн, што го прави супер-пренослив и лесен за употреба. Овлажнител за биро ири ќе ги прилагоди нивоата на влажност на вашата околина, овозможувајќи ви да дишете поздрав воздух и да ја направите вашата околина многу попријатна. ПРЕНОСЛИВ МАСАЖЕР ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ! Карпата Генијани е најдобриот безжичен масажер за употреба каде сакате и во секое време што ви треба. Бидејќи е дизајниран да биде рачен масажер, нема да биде потребен напор од ваша страна за да стигнете до тие дамки на болка на грбот и вратот.

Други карактеристики

Најдобри понуди