.

.

Ешреа за цигари керамички фиока за пепел, држач за ветерници за пушачи, цигара од цигари за внатрешна или надворешна употреба, за внатрешен двор/дневна соба/украс з?

Ешреа за цигари керамички фиока за пепел, држач за ветерници за пушачи, цигара од цигари за внатрешна или надворешна употреба, за

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Основата на пепелта стабилна, и може да спречи пепелта да падне дури и под силни ветрови Пеперката ќе ви обезбеди чиста и удобна околина. Продложниот дизајн со голем капацитет може да складира многу дупки за цигари и е лесен за чистење. Елегантното складирање на пепел не е само пепелник, туку и уметничко дело на масата за чај. Отпуштањето со висока температура инсистира на употреба на отпуштање на висока температура на 1380 степени Целзиусови, отпуштање со намалување на пламенот, покажувајќи различни уникатни бои на глазурата. Длабокиот ветровит, природен ветер и климатизација на ветрот не се лесни за распрснување на саѓи и повеќе не се грижат за саѓи. Дизајн на гнездо на птици, погоден за картички за цигари, рачно полирана големина на Јиданг, фиксни цигари. Основата на пепелта стабилна, и може да спречи пепелта да падне дури и под силни ветрови. Пеперката ќе ви обезбеди чиста и удобна околина. Продложниот дизајн со голем капацитет може да складира многу дупки за цигари и е лесен за чистење. Елегантното складирање на пепел не е само пепелник, туку и уметничко дело на масата за чај. Отпуштањето со висока температура инсистира на употреба на отпуштање на висока температура на 1380 степени Целзиусови, отпуштање со намалување на пламенот, покажувајќи различни уникатни бои на глазурата. Длабокиот ветровит, природен ветер и климатизација на ветрот не се лесни за распрснување на саѓи и повеќе не се грижат за саѓи.

Други карактеристики

Најдобри понуди