.

.

HPI Racing 86356 Комплет за поврзување на сопирачките, дивјак

HPI Racing 86356 Комплет за поврзување на сопирачките, дивјак

DEN 228.48

Количина на стоки
Тековен

Овој производ е направен од високо квалитетни материјали и тој е дизајниран за трајни перформанси Користете делови за замена на HPI и по додатоци на пазарот за да извлечете максимум од вашите HPI возила. Ова е за употреба на RC производи, како што е HPI Savage X, консултирајте се со упатството за корисникот за точни списоци со делови. Овој производ е направен од високо квалитетни материјали и тој е дизајниран за трајни перформанси. Користете делови за замена на HPI и по додатоци на пазарот за да извлечете максимум од вашите HPI возила. Ова е за употреба на RC производи, како што е HPI Savage X, консултирајте се со упатството за корисникот за точни списоци со делови. Од производителот Hobby Products International порасна значително од своите скромни почетоци во Коста Меса, Калифорнија во 1986 година за да стане една од најдобрите меѓународно познати компании за РЦ. Со доаѓањето со иновативни и креативни решенија за дизајн, HPI го воодушеви светот со предмети како што се Savage и Baja 5 B.

Други карактеристики

Најдобри понуди