.

.

Outvi LA38-11xd/2 Прекинувач на копчето за ротирачки притисок со ламба 22мм 2 позиција 3 позиција за заклучување на LED-копчето LED копче за повеќекратни избирачки по избор

Outvi LA38-11xd/2 Прекинувач на копчето за ротирачки притисок со ламба 22мм 2 позиција 3 позиција за заклучување на LED-копчето

DEN 270.08

Количина на стоки
Тековен

Дупка за монтирање : 22мм Рејтинг на прекинувачот : 10А 440 V. Операција на прекинувачот : заклучување. Контакт Конфигурација : 1 NO 1 NC /2 NO. Тип на терминал : Термилмален завртка. Дупка за монтирање : 22мм. Рејтинг на прекинувачот : 10А 440 V. Операција на прекинувачот : заклучување. Контакт Конфигурација : 1 NO 1 NC /2 NO. Тип на терминал : Термилмален завртка. Дупка за монтирање : 22 mmswitch Оценка : 10 A 440 VSwitch Операција : Latching Contact Configuration : 1 NO 1 NC /2 Noterminal Type : Termlmallamp Templ Mallamp Тип : LED ламба (ardвезда) Боја на ламбата : црвена, зелена, жолта, сина, Whitelamp Напон : 6 V 12 V 24 V 110 V 220 V 380 VIP Rating : Производ на серија IP40 LA38, оперативен дел и средна врска Усвојуваат удобен и брз начин на инсталација. Лесно е да се инсталира, тој е издржлив во употреба, може да се користи под секоја ужасна состојба, бидејќи заклучувањето е отпорност на паѓање и вибрации.

Други карактеристики

Најдобри понуди