.

.

Luqeeg зимска загреана шамија што се полни, USB паметно полнење загреана обвивка за вратот, електрична подлога за греење кај жени мажи, топли меки марами без батерија, р?

Luqeeg зимска загреана шамија што се полни, USB паметно полнење загреана обвивка за вратот, електрична подлога за греење кај жени мажи, топли

DEN 328.00

Количина на стоки
Тековен

[Удобен материјал] изработен од висококвалитетен плетена ткаенина материјал, може да се измие, меко склопено и да ја почувствува удобната температура по своја волја [3 Gear] Со три температура на менувачот, може да се грижи за цервикалниот 'рбет, прекинувачот од 1 клуч, греењето на графен, едноставно и удобно. [Функција за тајминг] Интелигентен систем за греење, можете лесно да го прилагодите времето за греење, да ја задоволите вашата различна потреба. [Сокриен патент] Магнет Hotешки компреси и топли компреси на графен се грижат за поздрав врат, а прикриениот патент може да се отстрани во секое време за миење. [USB напојување] може да се поврзе со преносна банка за напојување (не е вклучена) преку USB кабел за снабдување со енергија. Во шал е скриен џеб за патент, можете да ставите мини напојување за да ја загреете шамијата во секое време. [Удобен материјал] изработен од висококвалитетен плетена ткаенина материјал, може да се измие, меко склопено и да ја почувствува удобната температура по своја волја. [3 Gear] Со три температура на менувачот, може да се грижи за цервикалниот 'рбет, прекинувачот од 1 клуч, греењето на графен, едноставно и удобно. [Функција за тајминг] Интелигентен систем за греење, можете лесно да го прилагодите времето за греење, да ја задоволите вашата различна потреба. [Сокриен патент] Магнет Hotешки компреси и топли компреси на графен се грижат за поздрав врат, а прикриениот патент може да се отстрани во секое време за миење.

Други карактеристики

Item Type:
Electric Heated Scarf
Power Supply:
5V/1.5A
Power:
6W
Three Gear Switch Temperature:
50-40-30℃
Product Size:
Approx. 85 x 11 cm / 33.5 x 4.3 in
Material:
Knitted fabric
Power Supply Mode:
Power bank (not included)
Weight:
Approx. 104g / 3.7oz
Color:
Gray
How to Use:
presstoturnonheating,redlighthightemperaturetemperature,whitelightmediumtemperature,bluelightlowtemperature,pressagaintoturnoff:
Package List:
1 x Heated Scarf:
1 x Manual:
Note:
Manual measurement has an error of 1‑2cm:

Најдобри понуди