.

.

Повлечете ја гардеробата за гардероба на шипката за алуминиум за прилагодување на алуминиум 45-115 см Повлечете ја закачалката, за висечка облека за гардероба за гар?

Повлечете ја гардеробата за гардероба на шипката за алуминиум за прилагодување на алуминиум 45-115 см Повлечете ја закачалката, за

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

◆ Оваа железничка железница е главно направена од алуминиумска цевка, цврста и издржлива, со силен капацитет на оптоварување, може да се вчита до 20 кг/45 bs Висока сила, има модерен и стилски изглед, не само што ги исполнува потребите на леснотија, што може да биде Лесно се совпаѓаат со различни стилови на соби. Design Повлечен дизајн, може да се инсталира во повисока позиција на wallидот, амортизација за лифт, високиот кабинет не е повеќе без работа, и веќе не е макотрпно да се носи облека, рационализирана матна рачка, мазно лизгање, долг животен век. ◆ Висат облека и палта и елиминирајте ги брчките во брчките без да поминете дополнително време, совршена полица за организирање и презентирање на вашите секојдневни или сезонски облеки, или висечки завеси за туширање во бањата, итн. Преголема облека, како што се долги здолништа, палта и костуми. Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не преку е-пошта и ние ќе одговориме во рок од 24 часа. ◆ Оваа железничка железница е главно направена од алуминиумска цевка, цврста и издржлива, со силен капацитет на оптоварување, може да се вчита до 20 кг/45 bs. Висока сила, има модерен и стилски изглед, не само што ги исполнува потребите на леснотија, што може да биде Лесно се совпаѓаат со различни стилови на соби. Design Повлечен дизајн, може да се инсталира во повисока позиција на wallидот, амортизација за лифт, високиот кабинет не е повеќе без работа, и веќе не е макотрпно да се носи облека, рационализирана матна рачка, мазно лизгање, долг животен век. ◆ Висат облека и палта и елиминирајте ги брчките во брчките без да поминете дополнително време, совршена полица за организирање и презентирање на вашите секојдневни или сезонски облеки, или висечки завеси за туширање во бањата, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди