.

.

20 пакувања мини розови благодарам торби за подароци, 20 парчиња стакло масло за масло ваил 2 ml 20 парчиња за еднократна употреба нокти стапче кутикула за розови розов?

20 пакувања мини розови благодарам торби за подароци, 20 парчиња стакло масло за масло ваил 2 ml 20 парчиња за еднократна употреба

DEN 559.84

Количина на стоки
Тековен

Богата комбинација : Пакетот содржи 20 парчиња благодарни вреќи за подароци со розови панделки, 20 парчиња туркачи на кутикули во розова боја и 20 парчиња шишиња со чиста масло за масло; Оваа богата комбинација може да ги задоволи вашите различни потреби Информации за големината : Пинк торбите за подароци се приближно.9inches, а малото шише со капнување е 2 ml, соодветна големина за да ја користите во секојдневниот живот. Квалитет и сигурен материјал : Мини шишињата со капнување се изработени од квалитетно стакло, кое е цврсто и безбедно за употреба, не е лесен за кршење; Малите торби за подароци се изработени од хартија што е густа и не е лесна за бледнее; И туркачот за нокти на ноктите е направен од PP материјал, кој е сигурен и долготраен, помагајќи да се грижите добро за ноктите. Versatile Applications : the pink party favor bags with disposable cuticle pusher and sample dropper bottles have a wide range of application, which is suitable for gift wrapping, nail salon, essential oil care, etc., and nice for wedding, baby shower, business, забави, патувања и многу повеќе. Деликатни и корисни подароци : Мини шише со шишиња, розови нокти и розови торби за хартија може да се применат како деликатни и корисни подароци за повеќето луѓе, како што се пријатели, семејства, колеги, роднини, вработени, клиенти и така натаму, за да се покаже дека Вие се грижите за нив. Карактеристики : Пинк торбата за подароци е опремена со розови панделки што треба да ја врзувате сами, и можете да врзете убав лак на врвот и да им го дадете на вашите гости, правејќи ги среќни и незаборавни.

Други карактеристики

Најдобри понуди