.

.

ДЕПИЛА 35мм/1.4 Во Комплет За Дупчење Дупки За Дупчење Со Дупки За Дупчење Со Дупки За Дупчење Во Шарки За Домаќинство Поставен За Отворање На Шарки За Обработка На Др?

ДЕПИЛА 35мм/1.4 Во Комплет За Дупчење Дупки За Дупчење Со Дупки За Дупчење Со Дупки За Дупчење Во Шарки За Домаќинство Поставен За

DEN 590.24

Количина на стоки
Тековен

Лесен За Употреба : главното тело е изработено од густ материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, фино производство, точно позиционирање, едноставно и практично работење Висока Ефикасност : Опремен со брз стегач, нема потреба од силна стегач, може брзо и цврсто да се стегне, а ефикасноста на удирање е висока. Лесно За Замена : РАКАВОТ ЗА ВЕЖБА ABS се одвојува за лесна инсталација и замена на дупчалки. Брзо Дупчење : 35мм/1,4 во отворач за дупки од легура, остар раб, брзо дупчење, отпорен на абење и издржлив. Цел : 35мм/1,4 во инсталација на отворање на шарки, позиционирање на дупчење на шарки на вратите, помошна алатка за отворање на дрво. Депиласпецификација : Дупка Локатор Кититем Тип : Материјал : АБС + Железо + Легура Челик Алатка Дијаметар : Прибл.4 инкламирање Дебелина На Шаблонот : Прибл. 15-25мм / 0,6-1намена : Домаќинство, Дрво Шарка Отворање Пакет Листа : 1 x Позиционирање Стегач1 x Позиционирање Корица 1 x 35mm/1.

Други карактеристики

Hole Locator Kit:
Item Type:
Material:
ABS + Iron + Alloy Steel
Working Tool Diameter:
Approx. 35mm / 1.4in
Clamping Template Thickness:
Approx. 15-25mm / 0.6-1in
Purpose:
Household, Woodworking Hinge Opening
Package List:
1 x Positioning Clamp1 x Positioning Cover1 x 35mm/1.4in Hole Opener1 x Drill Bit1 x Wrench2 x Limit Ring1 x Screw
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Најдобри понуди