.

.

Држач И Диспензер За Пластична Кеса од сончоглед, Организатор На Слатки Домашни Кеси За Намирници, Носач За Складирање Кеси За Ѓубре, Украс За Кујна Од Сончоглед,По?

Држач И Диспензер За Пластична Кеса од сончоглед, Организатор На Слатки Домашни Кеси За Намирници, Носач За Складирање Кеси За Ѓубре,

DEN 873.60

Количина на стоки
Тековен

€és ЗАШТЕДУВА ПРОСТОР ● диспензерот за торби со голем капацитет(23 инчи X 9inch) може да собере До 50 Пластични Кеси за Купување Виси дизајн, така што пластичната кеса може да се извлече од дното. Исто така, погодно ја компресира пластиката надолу за да можете да складирате многу пластични кеси во неа без да заземате премногу простор. Quish quality ® нашата торба за складирање е изработена од 100% платно, добро изработена, издржлива и еколошка. Quet®СИМПАТИЧЕН ДИЗАЈН●едноставната торба дизајнирана од Moanlor Art, исечен дизајн и дезени кои го комплиментираат декорот на вашиот дом, закачете ја на кука, квака или врата од кабинетот. €®ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● ставете ги дополнителните кеси Во држачот за кеси од отворениот врв и затворете го, а дното има убава еластика што е со вистинска големина за да ги извлечете кесите. Нашиот Диспензер За Торби за Намирници е широко користен за чување пластични кеси, кеси за пазарење, тоалет и кујнски ролни, дури и држете чорапи, долна облека и многу повеќе. ?●СОВРШЕН ПОДАРОК ЗА ДЕКОРАЦИЈА}овој држач за пластична кеса има симпатични дизајни и дезени ,одговара на секој модерен внатрешен стил. Совршен избор за украсување на домот, погоден за правење Подароци За Божиќни родендени За домаќинство За семејството и пријателите. Магичен Држач За Пластична Кеса-Добар Помошник За Чување Пластична Кеса Што Може Да се Рециклира Ако имате хаос со пластичните кеси, оваа "торба за складирање намирници" може да ви помогне добро да ја организирате кујната за пластични кеси. Овој диспензер за торби со голем капацитет уредно ќе складира пластични кеси за купување и ќе ги одржува при рака за повторна употреба.

Други карактеристики

✔Condition :
100% brand new and high quality
✔Material :
Made of 100% 10oz cotton canvas fabric
✔Washable :
Cold or warm water hand wash
✔Size:
large (23inch X 9inch)
Package include:
1 pcs plastic bag holder (large)
Warranty:
This plastic bag holder is under a 100% money back guarantee.Please contact us if you have any questions.

Најдобри понуди