.

.

Најдобри адаптер за AC/DC компатибилен со модул Panasonic Camcorder No: PV-L353 PV-L550 PV-L353D PV-L550D кабел за напојување

Најдобри адаптер за AC/DC компатибилен со модул Panasonic Camcorder No: PV-L353 PV-L550 PV-L353D PV-L550D кабел за напојување

DEN 1571.20

Количина на стоки
Тековен

Влез на светски свет : Напон 100-240 VAC 50/60 Hz Заштита на безбедност : Преоптоварување на преоптоварување, над прекин на напон, автоматско термичко намалување, заштита од краток спој. Конзистентност на напон : Тоа ќе ги заштити вашите електронски производи од уништување. Проверете дали марката и моделот се во согласност со насловот за да не се купи погрешен. Замена на AC на DC адаптер. Влез на светски свет : Напон 100-240 VAC 50/60 Hz. Заштита на безбедност : Преоптоварување на преоптоварување, над прекин на напон, автоматско термичко намалување, заштита од краток спој. Конзистентност на напон : Тоа ќе ги заштити вашите електронски производи од уништување. Проверете дали марката и моделот се во согласност со насловот за да не се купи погрешен. Замена на AC на DC адаптер. Спецификации на производот : Тип на приклучок : Влезен напон на САД : AC 100-240 VAC ширум светот Користете ја опсегот на фреквенција на влез : 50-60 Hz Kindубезно Забелешка : Оваа ставка е адаптер за моќност за замена, а не оргинален/оригинален. Ве молиме, ве молиме, бидете informerубезно информирани дека вкупното напојување на уредот не треба да ја надминува максималната вата (прикажана на етикетата на адаптерот) на овој адаптер и предлагаме да биде де-оценет 10% -20% кога се користи за да се спречи предупредувања за прегревање : Не отворајте или модифицирајте го кабелот за напојување / кабел за напојување / Кабел за напојување Ве молиме оставете ги децата, децата далеку од изворот на напон со висок напон Ве молиме користете го под упатства за професионален електричар секоја злоупотреба или неправилна употреба ќе ја поништи гаранцијата.

Други карактеристики

Најдобри понуди