.

.

Батеријата Wasabi Power за Canon BP-950G, BP-955 и Red Komodo 6K

Батеријата Wasabi Power за Canon BP-950G, BP-955 и Red Komodo 6K

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Полнење на литиум-јонска батерија за Canon BP-950g Премиум одделение-А ќелии за подолг век на траење на батеријата без ефект на меморија. Не е целосно декодирана за црвен KOMODO 6 K (не го прикажува нивото на батеријата). Оценето на 7,4 V со 6500m Ah за подолго време. Вклучува батерија BP950 G со 3-годишна гаранција на производителот. Полнење на литиум-јонска батерија за Canon BP-950g. Премиум одделение-А ќелии за подолг век на траење на батеријата без ефект на меморија. Не е целосно декодирана за црвен KOMODO 6 K (не го прикажува нивото на батеријата). Оценето на 7,4 V со 6500m Ah за подолго време. Вклучува батерија BP950 G со 3-годишна гаранција на производителот. Оваа батерија ги заменува оригиналните батерии на Canon BP-950 G или BP-955 модел. Компатибилен со следниве црвени модели : Црвениот Комодо (не го прикажува нивото на батеријата) Компатибилен со следниве модели на Канон : C2 DM-MV1, DM-MV10 E1, E2, E30 EOS C100 EOS C100 Mark II EOS C300, C300 PL EOS C500, C500 PL ES50, ES55 ES60, ES65 ES75 ES300 V ES410 V, ES420 V ES520 A ES4000, ES5000 ES6000, ES6500 V ES7000 ES, ES7000 V ES8000 V, ES8100 V ES8200 V, ES8400 V, ES8600 FV1 G10, G10 Hi, G15 Hi, G20 Hi G30 Hi, G35 Hi, G45 Hi G1000, G1500, G2000 GL1 , GL2 MV1 MV10, MV10 I MV20, MV20 I MV200, MV200 I Optura, Optura PI UC-V10, UC-V20, UC-V30 UC-V100, UC-V200, UC-V300 UC-X1, UC-X2 UC-X30 UC- X40, UC-X45 UC-X50, UC-X55 Ultura V40, V50 HI V60 HI, V65 HI V72, V75 HI V400, V420 V500, V520 VISTURA XF100, XF105, XF200, XF205, XF300, XHH G1 XL H1 A, XL H1 S XL1, XL1 S XL2 XM1, XM2 XV1, XV2.

Други карактеристики

Најдобри понуди