.

.

Lxb Домашна Декорација Мултифункционална Решетка За Чевли Ковано Железо Врата За Промена На Чевли Вратата На Столицата Може Да Седи Складирање Кабинет За Чевли Дол?

Lxb Домашна Декорација Мултифункционална Решетка За Чевли Ковано Железо Врата За Промена На Чевли Вратата На Столицата Може Да Седи Складирање

DEN 3489.60

Количина на стоки
Тековен

☞Елегантен и Полиран, Повлечен, Мазен Интерфејс, Добри Резултати, Не Е Лесен за Гребење, Рабовите Се Внимателно Третирани За Да се Грижат За Вас и Вашето Семејство Користи Повеќеслојно Складирање, Тродимензионална Структура, Мал Отпечаток.Фино Запечатување На Рабовите, Мазен Дизајн На Работ, Мазен Дизајн На Аголот, Мазно Чувство, Грижа за Вашиот Секојдневен Живот. ☞Структура за Шифрирање на решетката, Силно Носење, Униформа Сила, Не Е Лесно Да Се Деформира, Зајакнување на тркалезната Цевка, Силна Стабилност, Стабилна и Практична. ☞Рамката Од Ковано Железо е Изработена од Тврд Материјал и Силна Носивост.Структурата е Стабилна, Изработката е Добра, Финото Мелење е Во Ред, Артиклите Може да се Постават, А Декорацијата Исто така Може да се Користи. ☞Очекуваниот Датум на Испорака е 15 до 30 Дена. Производот Се Мери Рачно. Грешка од 1 до 2 см Е Нормална. ☞Елегантен и Полиран, Повлечен, Мазен Интерфејс, Добри Резултати, Не Е Лесен за Гребење, Рабовите Се Внимателно Третирани За Да се Грижат За Вас и Вашето Семејство. Користи Повеќеслојно Складирање, Тродимензионална Структура, Мал Отпечаток.Фино Запечатување На Рабовите, Мазен Дизајн На Работ, Мазен Дизајн На Аголот, Мазно Чувство, Грижа за Вашиот Секојдневен Живот. ☞Структура за Шифрирање на решетката, Силно Носење, Униформа Сила, Не Е Лесно Да Се Деформира, Зајакнување на тркалезната Цевка, Силна Стабилност, Стабилна и Практична.

Други карактеристики

Најдобри понуди