.

.

Тестер за ленти за ленти за зглобови ESD Двоен станица Антистатска лента за рачен монитор преку Интернет, монитор на приклучокот за приклучок за заземјување на згло?

Тестер за ленти за ленти за зглобови ESD Двоен станица Антистатска лента за рачен монитор преку Интернет, монитор на приклучокот

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Одлични перформанси : Тестер за заземјување на ленти за зглобови ESD може да го следи абењето и заземјувањето на статичката лента за зглобот на операторот во реално време и автоматски да даде аларм во случај на каква било абнормалност Безбедно и сигурен : Тестерот за ленти за зглобови усвојува чип на микрокомпјутер, со стабилно перформанси на колото и стандардно обезбедување на електрична енергија за безбедност за да се обезбеди безбедност. Лесно за работа : Мониторот за онлајн ESD усвојува непропустлив дизајн, а електростатскиот ремен на зглобот не успева, така што прекинувачот за напојување треба да се исклучи рачно, што е лесно да се работи. Широка примена : Анти-статичкиот детектор на зглобот на зглобот онлајн детектор има голема чувствителност и е лесен за прилагодување. Таа е применлива за повеќето електростатски ленти за зглобот и има широк спектар на апликации. Трајни материјали : Овие компоненти на тестер за ленти за зглобови ESD се изработени од висококвалитетни пластични и не'рѓосувачки челични материјали, кои се лесни во тежина, лесни за ракување, отпорни на корозија и 'рѓа и имаат долг животен век. Одлични перформанси : Тестер за заземјување на ленти за зглобови ESD може да го следи абењето и заземјувањето на статичката лента за зглобот на операторот во реално време и автоматски да даде аларм во случај на каква било абнормалност. Безбедно и сигурен : Тестерот за ленти за зглобови усвојува чип на микрокомпјутер, со стабилно перформанси на колото и стандардно обезбедување на електрична енергија за безбедност за да се обезбеди безбедност. Лесно за работа : Мониторот за онлајн ESD усвојува непропустлив дизајн, а електростатскиот ремен на зглобот не успева, така што прекинувачот за напојување треба да се исклучи рачно, што е лесно да се работи.

Други карактеристики

Item Type:
Wrist Strap Online Monitor
Material:
Plastic and Stainless Steel
Specification:
US Plug 100-240V
Package List:
1 x Host:
1 x Adapter:
1 x Power Cord:
1 x Ground Wire:
1 x User Manual:
Note:
The static wristband alarm is connected to a 1MΩ corded wristband. Normal state:
green light on means the wristband and grounding wire are normal; alarm state

Најдобри понуди