.

.

Nizame 18L склопувачки канти за складирање со капаци, 3-6 слоеви кои преклопуваат пластичен кабинет за комунални услуги, транспарентни магнетни врати, организатори за с?

Nizame 18L склопувачки канти за складирање со капаци, 3-6 слоеви кои преклопуваат пластичен кабинет за комунални услуги, транспарентни магнетни

DEN 1456.00

Количина на стоки
Тековен

❤ Безбедно редење : Изградбата на капакот на капакот обезбедува стабилност и им овозможува на пластичните канти за складирање да се редат безбедно за леснотија на движење, ефикасно користење на просторот, патување и многу повеќе ❤ Лесно за движење : Тркалање на 4 тркала, овој штанд може слободно да се преместува и да се прилагоди во позиција. Кастрите имаат вградени сопирачки за да го задржат во позиција и да додадат стабилност. ❤ Двојна магнетна вшмукувачка врата : Силна магнетна апсорпција, светлина, лесна за отворање и затворање, лесен за затворање, лесен за складирање. ❤ Тешка должност : Цела намена, склопувачки и стабилен пластичен гајба за складирање со капак е совршено решение за организирање и преведување на спортска опрема, намирници и која било друга опрема. ❤ Совршено за секојдневно организирање : простор за фиоки и е идеален за занаетчиски материјали, капи, нараквици, чевли, складирање во кујна, складирање во спална соба, училница, играчки, алатки и многу повеќе. ❤ Безбедно редење : Изградбата на капакот на капакот обезбедува стабилност и им овозможува на пластичните канти за складирање да се редат безбедно за леснотија на движење, ефикасно користење на просторот, патување и многу повеќе. ❤ Лесно за движење : Тркалање на 4 тркала, овој штанд може слободно да се преместува и да се прилагоди во позиција. Кастрите имаат вградени сопирачки за да го задржат во позиција и да додадат стабилност. ❤ Двојна магнетна вшмукувачка врата : Силна магнетна апсорпција, светлина, лесна за отворање и затворање, лесен за затворање, лесен за складирање. ❤ Тешка должност : Цела намена, склопувачки и стабилен пластичен гајба за складирање со капак е совршено решение за организирање и преведување на спортска опрема, намирници и која било друга опрема. ❤ Совршено за секојдневно организирање : простор за фиоки и е идеален за занаетчиски материјали, капи, нараквици, чевли, складирање во кујна, складирање во спална соба, училница, играчки, алатки и многу повеќе. Се совршени за консолидирање на широк спектар на предмети.

Други карактеристики

3-6 layers:
Product features:
foldable, covered, stackable
Function:
sorting
Storage scene:
living room, bedroom, study, bathroom, under bed
Scope of application:
shoes, socks, magazines, stationery, toys, others
Style:
modern and simple
Pattern:
solid color
size:
3 layers:
39x28x59cm/15.3/x11x23.22in
4 layers:
39x28x78.5cm/15.3x11x30.9in
5 layers:
39x28x98cm/15.3x11x38.58in
6 layers:
39x28x117cm/15.3x11x46.25in
Packing list:
3/4/5/6 x Storage Bins:
Note:
1. Manual measurement has been used, there may be some reasonable error.:
2. Due to factors such as display equipment and shooting environment, the color of the item may be slightly different from the picture, please refer to the actual item.:
3. Only storage boxes are sold, no other products are included. :

Најдобри понуди