.

.

Собирач на урина, Силиконска Кеса За Собирање Урина Со Еластични Вреќи За Инконтиненција На Појасот Постари Вреќи За Урина Што Се Носат Со Урина Со Кеси За Катетер ?

Собирач на урина, Силиконска Кеса За Собирање Урина Со Еластични Вреќи За Инконтиненција На Појасот Постари Вреќи За Урина

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

[Пакетот Вклучува] : комплетот торби за инконтиненција доаѓа со гаќи, писоар, уринарен катетер, торба од 1000мл и торба од 2000мл, со 3 типа за избор, тип на жени, тип на мажи и тип на постари мажи, задоволувајќи ги вашите различни потреби [Лесен За Употреба] : торбата за собирање урина е лесна за употреба, само насочете го отворот на уретерот кон засекот на вреќата со урина, двете долги кеси се одделени од средината на корените на нозете лево и десно, и поврзани со двата кратки ремени нагоре во задниот дел, потоа отворете го прекинувачот за издувни гасови на пластичната кеса за урина и закачете ја пластичната кеса за урина покрај креветот, и можете да ја користите. [Удобно За Носење] : Овие панталони за собирање урина се направени од двострана ткаенина за дишење, која може да се носи во предниот дел на стомакот; Еластичниот Појас и Уникатниот раб со облога создаваат подобар печат и зголемена удобност во споредба со типичните писоари. [Силиконски Материјал] : Нашиот собирач на урина е изработен од квалитетен силиконски материјал кој е издржлив за обновување, без стимулирање и алергија на кожата, цврст, без јаз, стабилен и не е лесен за паѓање, а уринарната цевка е задебелена и не е лесно да се свитка, ефикасно спречува странично истекување. [Широка Употреба] : овој силиконски собирач на урина е погоден за континент луѓе со нарушувања на мобилноста, фреквенција на урина, пост операции, имаат потешкотии да се амбулираат во бања; исто така одлично за патување и кампување. Карактеристики : 1. Комплетот вклучува гаќи, писоар, катетер за урина, вреќа од 1000 мл и торба од 2000 мл.Направени од силиконски материјал, без стимулирање и алергија на кожата. Урина за собирач на урина и спречување на странично истекување. Панталоните се направени од двострана ткаенина за дишење, може да се носат во предниот дел на стомакот. 3 видови за избор, тип на жени, тип на мажи и тип на постари мажи. Погоден за стари и болни, фрактури, парализа, фреквенција на урина, уринарна итност, уринарна инконтиненција, нејасни пациенти со теозофија.

Други карактеристики

Item Type:
Urine Collector
Material:
Silicone + Cotton
Package Weight:
approx. 285-300g
Options:
Men Type:
90-115cm / 35-45 inch (Waist Size); 4cm / 1.6 inch (Urinal Diameter); 110 m/ 43inch (Catheter Length);  1000/2000ml (Bag Capacity):
Women Type:
90-115 cm/ 35-45 inch (Waist Size); 9*7cm / 3.5*2.8 inch (Urinal Diameter); 110cm / 43inch (Catheter Length); 1000/2000ml (Bag Capacity):
Elderly Men Type:
95-190cm / 37-75 inch (Waist Size); 10*5.5cm/ 3.9*2.2inch (Urinal Diameter); 110cm / 43inch (Catheter Length); 1000/2000ml (Bag Capacity):
Package list:
1 x Pants:
1 x Urinal:
1 x Urine Catheter:
2 x Bags:
1 x User Manual :
How To Use:
1.Put the urine into the elastic fixed pants and fixed well.:
2.Secure one end of the catheter to the lower port of the urinary bladder.:
3.Fix the other end to the drainage bag.:
4.Wear the pants and set to the right position.:
5. Strap through the crotch and buckle in the belt.:
6.Hang the bag beside the bed at home or fix the bag to your comfortable position of calf on :

Најдобри понуди