.

.

12 парчиња 4 мешани свилени вреќи со сатен торби за коса со тасела за влечење за пакување пакети за перики, екстензии за коса и алатки за коса повеќенаменски големи т?

12 парчиња 4 мешани свилени вреќи со сатен торби за коса со тасела за влечење за пакување пакети за перики, екстензии за коса

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

Пакет, вклучувајќи : ќе добиете 12 парчиња сатенски торби за складирање на тасели, доволно количество може да ја исполни вашата дневна употреба, да ги чува вашите предмети изгледаат поубави и чисти, користете го подарок за пакување за вашето семејство или пријател Големина и боја : Големината на торбичките за перики за влечење е 40x30 см (11,8х15,7 инчи), влезете со чиста црна, розова розова, светло виолетова и бела боја. Може да внесете многу работи во торбите со оваа големина, не само Подароците, но и дневната мала облека, иглата или се користат како торба за организација на плетење. Совршено е за снопови за коса, перики, завиткување на подароци, торбички за куќишта, играчки, фен, виткање пеглани и така натаму , и може да ги користи како торбички за патувања. Материјал : Чантите со перики се изработени од мазна и удобна сатенска ткаенина, лесна, издржлива, а рабовите се зашиени уредно и цврсто, што нема да избледи или деформира лесно, високиот квоал може да помогне во заштитата на вашите скапоцености гребење и општо оштетување, избегнувајте статично статично Електрична енергија, многу здрава за складирање на перика, пакување и патување. Можете да ги чувате сите ваши алатки за перика во торбата, што заштедува простор и е убава и дарежлива. Лесен за употреба : Нашите свилени вреќи со сатен се дизајнирани со две сатенски влезови на сатен на двата крај, правејќи ги торбите отворени или блиски погодно и исто така можат да се обесхрабрат за да заштедат простор. Прилагодена услуга : Ако сакате да го направите вашето лого, оставете порака по е -пошта. Можеме да ги прилагодиме за ваш сопствен бренд. Weубезно Белешка : Цената на врската е цената на списокот, а прилагодената цена се одредува според количината, бојата и големината, PLS ја прашувате услугата за клиентите на продавачот.

Други карактеристики

Material:
Silk Satin
Size:
Approx. 30 x 40cm/ 11.8 x 15.7 inches
Color:
Black/Rose Pink/Light purple/White(as the pictures show)
Quantity:
12 pieces(each color 3pcs)
Product Features:
1.These silky satin bags are designed with two flat drawstrings for secure keeping, making the bags open or close conveniently. :
2.Convenient and suitable to store wigs as well as other items, such as combs, hairdryers, curling irons, hair clippers, headbands, ribbons, towels, tissues, cosmetics and more. :
3.The stitches of the bags are tidy and close, and the ending of the bags are finished well, they are strong enough to hold quantity items.:
Notes:
1.Due to shooting light, display color difference and other factors, please refer to the actual items received:
2.Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3mm error, due to manual measurement :

Најдобри понуди