.

.

ОСГ Допрете И Умрете - 8633140-Дупчалка За Работа, 11,40 мм, Цврст Карбид, WD1, Список број 5510

ОСГ Допрете И Умрете - 8633140-Дупчалка За Работа, 11,40 мм, Цврст Карбид, WD1, Список број 5510

DEN 5492.96

Количина на стоки
Тековен

Дупчалка За дупчалка Метричка Дупчалка Големина На Битот 11,40 Мм Децимален Еквивалент 0,4488 Дупчалка Агол На Точка На Дупчалка 140 Степени Материјал За Дупчалка Со Цврст Карбид Завршете ЈА ТЕЧНОСТА ЗА Ладење WD1 Без Насока На Сечење Десна Рака Вкупна Должина 156,00 мм Стебло Диа 12,00 Мм Должина На Флејта 92,00 Мм Точка Тип R Листа Број 5510 длабочина x Диа сооднос 5x D

Други карактеристики

Најдобри понуди