.

.

Врати на магнетниот екран, фитлива големина на вратата 24 x 77 инчи, тешка фиберглас екранот врата мрежа за прозорец, внатрешен двор и лизгачки врати, големина на екра?

Врати на магнетниот екран, фитлива големина на вратата 24 x 77 инчи, тешка фиберглас екранот врата мрежа за прозорец, внатрешен двор и лизгачки

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Надградена верзија : Имаме повеќе од 10 години искуство во производство на врати за магнетски екран Ова е надградена верзија на нашиот производ. Висок квалитет : 4см велкро на врвот, поцврст. Зголемени магнети со посилна магнетна сила. Windproof налепници HASP и четири блокади за мерење на дното, прават добар ефект на ветерници. Екран со стаклопластика со тешка мрежа, огноотпорен. Добра изработка, цврста и издржлива, може да се користи со години. Опција за големина : Целосната големина на вратата на екранот е 26 "x 79" (вклучувајќи велкро на горниот и страните). Измерете ја големината на вашата врата (со исклучок на рамката на вратата) пред да ја купите. Ширината на вратата што ја вклопува оваа ставка не може да надмине 24 инчи и висината на вратата не треба да надминува 77 инчи. Лесно за инсталирање и употреба : Не се потребни алатки за инсталирање. Луѓето и животните можат да поминат лесно, пријателски за деца и миленичиња. Добра услуга по продажба : Ако има проблем за време на употребата на стоката, ве молиме слободно контактирајте ме, ќе ви помогнам да го решите проблемот. Дури и ако завесата на вратата е инсталирана и користена, не може да се врати. Надградена верзија : Имаме повеќе од 10 години искуство во производство на врати за магнетски екран. Ова е надградена верзија на нашиот производ. Висок квалитет : 4см велкро на врвот, поцврст. Зголемени магнети со посилна магнетна сила. Windproof налепници HASP и четири блокади за мерење на дното, прават добар ефект на ветерници.

Други карактеристики

Најдобри понуди