.

.

Материјал за миење садови за мобилни телефони со торбички за миење садови Универзална торба за мобилни телефони, погодна за Apple Samsung Huawei Oppo Xiaomi Vivo Заштита торба-наза

Материјал за миење садови за мобилни телефони со торбички за миење садови Универзална торба за мобилни телефони, погодна за Apple

DEN 336.00

Количина на стоки
Тековен

Оваа торба за рака е погодна за фитнес, трчање, возење на коњи и други спортови Торбата е модерна и едноставна во стил, погодна и за мажи и за жени. Торбата со рака со голем простор може да смести и други предмети покрај телефонот, како што се клучот, банкнотите, лентите картички, хартиени крпи и така натаму. Задниот дел ја усвојува ткаенината што може да дише и има функција на апсорпција на влага и потење и може да ја задржи раката ладна и удобна. Дизајнот на патент е невидлив и мазен. Опремено со метална патент глава, има повеќе текстура да го покаже вашиот различен вкус на модата. Дизајнот на двојни џебови е попрактичен и удобен, а главниот џеб е достапен за големата ставка, на пример, телефон, а под -торбата може да се постави со други мали предмети, како што се мали промени или клучеви. Спецификација : Потекло : CN (потекло) Тип : Спортска рака Bagmaterial : Деним платно измиен материјал во скок : црна, сина, Pinkscope на апликација : Unisexsize : 9.5 * 18 cmfeature : Материјалот за миење на платно на тексас е едноставен и разноврсен. Еден број, торба за пакување, 3 бои, црна, сина, розова. Големината на внатрешната торба е 9,5 * 18 см, погодна за опсег на рака 22-38 см, висока еластична амбалажа 29см, со тока за прилагодување на преградата, погодна за повеќе луѓе да се прилагодат во исто време; Со приклучокот за слушалки, лесен за слушање музика за време на вежбање, правење вежба поудобно; Задниот дел користи двостепен моќен велкро појас, кој може брзо и лесно да ја прилагоди должината на преградата; Задниот дел има решетка за дишење, така што раката нема да биде затрусна за време на вежбање, а со тоа да се намали притисокот на раката за мобилниот телефон.

Други карактеристики

Origin:
CN (origin)
Type:
Sports arm bag
Material:
denim canvas washed material
Color:
black, blue, pink
Scope of application:
unisex
Size:
9.5 * 18 cm
Feature:
The denim canvas washing material is simple and versatile. One number, packaging OPP bag, 3 colors, black, blue, pink. The inner bag size is 9.5 * 18 CM, suitable for arm range 22-38cm, high elastic armband 29cm, with armband adjustment buckle, convenient for multiple people to adjust at the same time; with earphone jack, easy to listen to music during exercise, making exercise more comfortable; The back uses a two-stage powerful Velcro belt, which can quickly and easily adjust the length of the armband; the back has a breathable mesh, so the arm will not be stuffy during exercise, thereby reducing the pressure on the mobile phone arm. The front inclined wall is placed in various cards or earphone input lines and other small objects, making travel more convenient!:
Notes:
1. Due to the influence of the monitor and light, the actual color may be slightly different from the image.:
2. Due to different measurement methods, please allow a slight deviation in the measurement data.:
3. After receiving the goods, if you have any questions, please feel free to contact us, we will serve you wholeheartedly! ! ! :

Најдобри понуди