.

.

WOKOTO 30 парчиња 3Д шупливи срцеви нокти храм големи нокти rhinestones за нокти уметност 3Д срцеви шарми 6 накит во боја на срце за акрилни нокти.

WOKOTO 30 парчиња 3Д шупливи срцеви нокти храм големи нокти rhinestones за нокти уметност 3Д срцеви шарми 6 накит во боја на срце

DEN 475.20

Количина на стоки
Тековен

【Содржина на пакетот】 : Содржина на пакет 30 парчиња 3Д шарки на срцеви нокти, вклучуваат 6 бои на луксузни срцеви шарми за нокти, 5 компјутери за секоја, доволна количина и богати стилови можат да ги задоволат вашите различни потреби во уметноста за нокти на DIY или какви било други рачно изработени проекти 【Луксузен дизајн на шарми на срцето】 : Сетот за привлечност на ноктите се дизајнирани да бидат златни легури и големи капки кристал, тотално дизајн на формите на срцето, симпатична и луксуз, можете само да го залепите на нокти, луксуз и сјајно цело време, направете ги вашите нокти да изгледаат поелегантна и шармантна. 【Висок квалитет на материјал】 : Овие 3Д привлечности на ноктите се изработени од легура за надградба, стаклени рибенени K9, силни и чисти, направете ги ноктите да изгледаат поблагородни и деликатни. Добро долго време со користење, исто така погодно за складирање. 【Лесен за употреба и носење】 : Накитите за нокти се лесни за примена на природни или вештачки нокти. Урковите се многу лесни во тежина, кои се лесни за складирање и носење, за да можете да ги промените и користите кога патувате или работите. 【Повеќенаменски】 : Овие привлечности за уметност на ноктите можат да се користат за украсување на уметноста за нокти, а исто така можете да залепите случаи на мобилни телефони, огледала за шминка, честитки и други украси. Најдобри подароци за вашите жени пријатели, вашата мајка, вашата сопруга. 【Содржина на пакетот】 : Содржина на пакет 30 парчиња 3Д шарки на срцеви нокти, вклучуваат 6 бои на луксузни срцеви шарми за нокти, 5 компјутери за секоја, доволна количина и богати стилови можат да ги задоволат вашите различни потреби во уметноста за нокти на DIY или какви било други рачно изработени проекти. 【Луксузен дизајн на шарми на срцето】 : Сетот за привлечност на ноктите се дизајнирани да бидат златни легури и големи капки кристал, тотално дизајн на формите на срцето, симпатична и луксуз, можете само да го залепите на нокти, луксуз и сјајно цело време, направете ги вашите нокти да изгледаат поелегантна и шармантна. 【Висок квалитет на материјал】 : Овие 3Д привлечности на ноктите се изработени од легура за надградба, стаклени рибенени K9, силни и чисти, направете ги ноктите да изгледаат поблагородни и деликатни.

Други карактеристики

Најдобри понуди