.

.

МИСЛИТЕ Правосмукалка Ротирачки Вентилатор, Алуминиум Сечилото Мотор Правосмукалка Вентилатори Мотор Вакуум Замена Додатоци за 112мм / 4.4 Инчен Дијаметар Правосму?

МИСЛИТЕ Правосмукалка Ротирачки Вентилатор, Алуминиум Сечилото Мотор Правосмукалка Вентилатори Мотор Вакуум Замена Додатоци за 112мм / 4.4

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

КОМПАТИБИЛЕН МОДЕЛ : Совршени додатоци за замена на правосмукалка, погодни за ротирачки вентилатори со правосмукалка со дијаметар од 112мм/125мм, што може ефикасно да го продолжи животниот век на правосмукалката Достапни се два дијаметри, проверете ги димензиите пред да нарачате. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН И ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ : ротациониот вентилатор за правосмукалка е изработен од висококвалитетен алуминиумски материјал, кој е цврст и издржлив, добар заменски дел за правосмукалката, така што вашата правосмукалка може повторно и повторно да се користи. ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗРАБОТЕН : овој ротационен вентилатор за правосмукалка е идеален дел за замена за вашата правосмукалка за повторно и повторно да ја користите вашата правосмукалка. Исклучителна изработка, сигурен квалитет и висока безбедност, може да се примени на вашиот модел на правосмукалка. ЕДНОСТАВНА ИНСТАЛАЦИЈА : инсталацијата е едноставна и лесна за употреба и може да се инсталира директно, заштедувајќи време и енергија. Ако наидете на какви било проблеми за време на процесот на инсталација, можете да се консултирате со нас во секое време, и ние ќе ви помогнеме. СТРОГА КОНТРОЛА на КВАЛИТЕТОТ : 100% сосема нов и висок квалитет, секој производ претрпе 1 строга проверка на квалитетот за да се осигура дека производот е во добра состојба пред испораката, а овој производ е безбеден и сигурен.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Aluminum
Color:
Silver
Size:
Diameter:
Approx. 112mm / 4.4 inch
Thickness:
5.5mm / 0.2 inch
Hole Size:
8mm / 0.3 inch
Diameter:
Approx. 125mm / 4.9 inch
Thickness:
5.5mm / 0.2 inch
Hole Size:
8mm / 0.3 inch
Weight:
Approx. 42g / 1.5 oz
Package list:
1 * Vacuum Cleaner Rotating Fan:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real 1 as standard. :

Најдобри понуди