.

.

Eletechsup mini 2A 3.7V 4.2V 4.5V 5V до 3.3V DC DC Buck STEP DOWN CONTERTER MODULE

Eletechsup mini 2A 3.7V 4.2V 4.5V 5V до 3.3V DC DC Buck STEP DOWN CONTERTER MODULE

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Долго време максимална излезна струја 1,8А Кратко време Максимална излезна струја 2. До 97% ефикасност. Ниска тивка струја : 20 UA. Исклучување на прекумерна моќност, влезна заштита под напон, надворешен мек почеток и заштита на краток спој. Име на производот : Mini 2 A 3.3 V DC DC BUCK STEP DOWN CONVERTER MODULE Список на пакување : 2 A DC DC BUCK Converter 3.3 V Опис на модулот : Влезен напон 3.3 V ( отстапување ± 2,0%) Долга максимална излезна струја 1,8А Кратко време Максимална излезна струја 2.2А до 97% ефикасност (4,2 V до 3,3 V/500m A) Ниска тивка струја : 20 UA Исклучување на исклучување, Влезна заштита под напон, надворешен мек почеток, надворешен мек старт , и заштита од краток спој. Максималниот влезен напон не може да надмине 6 V влез 3.3 V/2 A влез 5 V/1.3 V/2 A DC-DC, чекор-надолу модул, фреквенција на работа 1. Оперативна температура на околината : -40 ~+85 степени Целзиусови големини (мали) : 15мм х 11мм x 5,7мм (без игла) тежина (многу светлина) : 1,1g (со пин), 0,9g (без пин) Апликации : MCU развојна табла за развој : UNO MEGA2560 PRO Mini FPGA/CPLD STM32 Breadboard Power Wi Fi модул : ESP8266 ESP-12 E NODEMCU V3 V2 LUA WIFI Internet of Things Board Bluetooth Module : HC-05 HC-06 SPP-C MODULE UART : HC-11 HC-12 Безжичен модул : CC1101 CC2500 NRF24 L01+ 3-3.

Други карактеристики

Најдобри понуди