.

.

Голема точка на среќа што сè уште ја правиме - 40 -годишна годишнина од свадбата - годишнина од забавата 4x6 - Приказ на слика - Рамки за фотографии - сет од 12

Голема точка на среќа што сè уште ја правиме - 40 -годишна годишнина од свадбата - годишнина од забавата 4x6 - Приказ на слика

DEN 255.84

Количина на стоки
Тековен

6 Вертикални рамки Големина 5,5 ”x 8,75” 6 хоризонтални или вертикални рамки Големина 5,5 ”x 7,5”. 12 Универзални трибини со големина 5,5 ”x 5,5”. Лесно јазиче за фотографии за приказ на фотографии без оштетување. Професионално печатено двострано на квалитетна хартија за картони. Потребно е лесно собрание. Направено во САД. Ние сè уште правиме - 40 -тите фото -рамки за хартија за венчавки вклучуваат сет од 12 рамки за слики со штанд кои се погодни за 4x6 фотографии. Шест вертикални рамки доаѓаат со врвен облик, а другите шест рамки доаѓаат во стандардна правоаголна форма што може да се прикаже хоризонтално или вертикално. Декоративен дисплеј : Покажете го вашиот гостин на фотографиите на Хонор со што сè уште ги правиме - 40 -тите рамки за хартија за годишнина од свадбата. Рамките за фотографии со хартија се совршени за прикажување на слики на полици за книги, табели за добредојде, центри за табели за табели и украси за камиони. Лесно склопување : Прикачете го штандот на рамката со вметнување на јазичињата во соодветни слотови. Следно, преклопете ги страните на штандот кон центарот и преклопете го парчето за поддршка на штандот сè додека не се потпира во решетките. Конечно, обезбедете ги вашите фотографии користејќи ги јазичињата со агол!. Висококвалитетно снабдување : Ние сè уште го правиме-40-тата хартија за хартија од 40-тата венчавка се професионално печатени двострани на хартија со тешки картони со сјај како фото. Рамка со тркалезни врвни мерки ширина 5,5 инчи висока 8,75 инчи. Стандардната рамка за правоаголник мери 7,5 инчи широк до 5,5 инчи. Секој штанд мери ширина 5,5 инчи со висок 5,5 инчи. Направени во САД : Ние сè уште правиме - 40 -тата фото -рамки за хартија за венчавки се дизајнирани и произведени во нашиот објект Висконсин користејќи материјали што се направени во САД. Ние сè уште правиме - 40 -тата хартија за хартија од 40 -тата венчавка користи не -пораки на сјајот : нашите рамки се дизајнирани со печатена слика на сјај, елиминирајќи ја сјајот снегулка додека го максимизираат ефектот на блинг!. Ние сè уште правиме - 40 -тите фото -рамки за хартија за венчавки вклучуваат сет од 12 рамки за слики со штанд кои се погодни за 4x6 фотографии. Шест вертикални рамки доаѓаат со врвен облик, а другите шест рамки доаѓаат во стандардна правоаголна форма што може да се прикаже хоризонтално или вертикално.

Други карактеристики

Најдобри понуди