.

.

Jinpengran Nail Art Rhinestones, Nail Art накит Три-димензионален спреј боја пеперутка црвена проток на легура, завршен лепенка за нокти, Д.

Jinpengran Nail Art Rhinestones, Nail Art накит Три-димензионален спреј боја пеперутка црвена проток на легура, завршен лепенка за нокти,

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

★ Rhinestones на уметноста на ноктите се изработени од акрилен материјал, кој е еколошки, без мирис и безбеден за ноктите Популарната кристална боја прикажана со убави форми и сјајни површини ви овозможува смешно и креативно искуство со уметност за нокти на DIY. ★ Квалитет занаетчиство : Дијамантите на ноктите Кристали Дијаманти Rhinestones се изработени од стакло, што е издржливо и сигурен. што е многу тешко и не е лесно скршено. Облогата AB е цврсто врзана на надворешната површина на секоја кристална мушка со трајно пенливи. ★ Облик на дијамант : Сечење прецизност на машината, висок вакуумски слој за рефлективен филм, сјајни мали rhinestones, нашиот јасен Rhinestone, без меур, нечистотии и така натаму. ★ Широка употреба : Декорациите со рамен грб се поставуваат не само погодни за нокти, нокти на нозете, туку и за DIY занает, кутија за мобилни телефони, облека, чаши, правење картички, уметност на телото и шминка за лице, итн. За ноктите, rhinestones се совршени, тоа е прекрасен избор за да ги испратите вашите женски пријатели и семејства како подарок. ★ Rhinestones на уметноста на ноктите се изработени од акрилен материјал, кој е еколошки, без мирис и безбеден за ноктите. Популарната кристална боја прикажана со убави форми и сјајни површини ви овозможува смешно и креативно искуство со уметност за нокти на DIY. ★ Квалитет занаетчиство : Дијамантите на ноктите Кристали Дијаманти Rhinestones се изработени од стакло, што е издржливо и сигурен. што е многу тешко и не е лесно скршено. Облогата AB е цврсто врзана на надворешната површина на секоја кристална мушка со трајно пенливи. ★ Облик на дијамант : Сечење прецизност на машината, висок вакуумски слој за рефлективен филм, сјајни мали rhinestones, нашиот јасен Rhinestone, без меур, нечистотии и така натаму. ★ Широка употреба : Декорациите со рамен грб се поставуваат не само погодни за нокти, нокти на нозете, туку и за DIY занает, кутија за мобилни телефони, облека, чаши, правење картички, уметност на телото и шминка за лице, итн.

Други карактеристики

Nail Product Category:
Nail Sequins
Color:
picture color
Weight:
0.002kg
Features & Usage:
3D Rhinestone Nail Decorations:
Easy to apply on natural or artificial nails:
Clean the surface of your nails, apply the base polish, put the shape you liked on the nails:
You also can use them to decorate your phone,home,glass,ect:
Notes:
Please allow a little errors on the size due to manual measurement.:
The colors may exist slight differences due to different screens.:
Swallowing risk may exist, please keep away from little kids.:
Your satisfaction is our only wish.:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Најдобри понуди