.

.

НАТЕФЕМИН 1/24 Четири Тркала Се Движат Легура Метал Автомобил Модел Играчка Колекција Роденден Деца Подарок Модел Автомобил Подарок Подарок

НАТЕФЕМИН 1/24 Четири Тркала Се Движат Легура Метал Автомобил Модел Играчка Колекција Роденден Деца Подарок Модел Автомобил Подарок Подарок

DEN 710.24

Количина на стоки
Тековен

Ова е модел на автомобил од 1/24 скала Четири тркала можат да се движат, без функција за повлекување назад. Нема звучен и светлосен ефект, а вратата може да се отвори. Симулација шасија внатрешни работи, исклучителна и убава. Усвојува висококвалитетен материјал, издржлив и безбеден.

Други карактеристики

Најдобри понуди