.

.

Fafeicy Заварување Кабел Конектор, 2pcs Бакар Евра Стил Заварување Кабел Брз Конектор 200-400A DKJ Заварување Жица Конектор, Силна Спроводливост И Безбедно Да Се Користи, Зав?

Fafeicy Заварување Кабел Конектор, 2pcs Бакар Евра Стил Заварување Кабел Брз Конектор 200-400A DKJ Заварување Жица Конектор, Силна Спроводливост

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Конекторот За Кабел За Заварување има предности на отпорност на масло и отпорност на висока температура Обвивката на Приклучокот За Кабел За Заварување е изработена од висококвалитетен гумен материјал, кој има добра изолација и е побезбеден за употреба. Конекторот за Кабел за заварување е брз приклучок, лесен за инсталирање, само затегнете ја внатрешната шестоаголна завртка. Конекторот За Кабел За Заварување е изработен од висококвалитетен чист бакар со добра отпорност на оксидација, силна спроводливост и долг работен век. Конекторот За Кабел За Заварување има одлична изработка и може да одржува стабилни перформанси во суровата околина. Карактеристика : конекторот е изработен од висококвалитетен чист бакар со добра отпорност на оксидација, силна спроводливост и долг работен век.Школка на производот е изработена од висококвалитетен гумен материјал, кој има добра изолација и е побезбеден за употреба.Брз приклучок, лесен за инсталирање, само затегнете ја внатрешната шестоаголна завртка.

Други карактеристики

Material:
Copper+Rubber
Model:
10-25; 35-50; 50-70(Optional)
DkJ10-25 rated current:
200A
DkJ35-50 rated current:
315A
DKJ50-70 rated current:
400A
Package list:
2 * Welding Cable Connector:
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light.:
There may be a slight deviation in the measurement of product.:

Најдобри понуди