.

.

Мултифункционална мултифункционална прилагодлива прилагодлива прилагодлива мело за чистење на триаголник од 180 степени, чистење на четки за wallsидови влажни и сув?

Мултифункционална мултифункционална прилагодлива прилагодлива прилагодлива мело за чистење на триаголник од 180 степени, чистење на четки

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Лесно чисти прашина од под вашиот тросед, маса, кревет или кое било друго тесно место Работи добро на кој било тротоарите. Триаголен МОП може да се ротира 180 степени и лесно може да достигне тешко достапни агли. Може да се користи за чистење на када, тоалетна површина и грб, огледало, стакло, таванот, итн. Тој може да се повлече, прилагодливиот опсег е 55-100 см, а може да се користи од стари лица и деца. На крајот на рачката има висечка дупка, која е лесно да се обеси и да се исцеди, и лесно се чува. Висококвалитетната глава на Ченил МОП е густа и мека, со супер апсорпција на вода и способност за отстранување на прашина. Детали за производот : Спецификација : Име : ротирачки триаголник прашина момматеријал : алуминиумска легура со висока јачина на микрофибер Chenillecolor : Bluefunction : Погодно за чистење на таванот, wallsидови, плочки, дрвени подови, стаклени површини, итн.

Други карактеристики

Name:
Rotating triangle dust mop
Material:
high-strength aluminum alloy microfiber chenille
color:
blue
Function:
Suitable for ceiling cleaning, walls, tiles, wooden floors, glass surfaces, etc.
Characteristics:
Superfine fiber has excellent super absorption and decontamination ability.
note:
Manual measurement of product size usually results in a small error of 1-3 cm.:
Due to the difference between the monitor and shooting, it may also be the color difference between the picture and the actual object.:
Any quality problems? Please contact us for service. :

Најдобри понуди