.

.

Рачка За Облик На Шише Со Вино Јосу, Ноќно Светло За Ноќно Копче На Вратата Во Форма На Вино Во Форма На Вино 4 Поставена Рачка На Вратата Ретро Легура На Цинк Облик Н?

Рачка За Облик На Шише Со Вино Јосу, Ноќно Светло За Ноќно Копче На Вратата Во Форма На Вино Во Форма На Вино 4 Поставена Рачка На

DEN 196.16

Количина на стоки
Тековен

Изработен е од легура на цинк, цврст и издржлив, отпорен на абење и не е лесно оштетен и има долг работен век Ретро дизајнот на обликот на шишето со вино е убав и модерен, покажувајќи го вашиот уникатен вкус. Лесен за инсталирање, со завртки за монтирање, лесен за инсталирање и расклопување, погоден за различни стилови на кабинети. Добар помошник за брзо и лесно извлекување на фиоката, тој е совршено надополнување на секоја кујна, бања или мебел. Може да се користи на вратите на кабинети, гардероби, кабинети за чевли, ормари за накит, канцелариски ормари, ормари за поднесување документи и ормари за фиоки. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип : Рачка На Врататаматеријал : Легура На Цинк : Прибл.2 Озпроизвод Големина : Прибл. 105 х 27 х 25мм/4.98 Инхол Растојание : Прибл.56 инскоп На Примена : Кабинети, Гардероби, Фиоки Итн.Пакет Листа : 4 х Рачка8 х Завртка : 1. Ве молиме дозволете грешка од 02 см поради рачно мерење.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Door Handle
Material:
Zinc Alloy
Weight:
Approx. 205g/7.2oz
Product Size:
Approx. 105 x 27 x 25mm/4.13 x 1.06 x 0.98in
Hole Distance:
Approx. 65mm/2.56in
Scope of Application:
Cabinets, Wardrobes, Drawers, Etc.
Package List:
4 x Handle:
8 x Screw:
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Најдобри понуди