.

.

Четка За Тоалет За Тоалет - Дупка Без Ѕидна Четка За Тоалет Без Мртва Аголна Четка За Тоалет За Домаќинство Монтирана Тоалетна Четка За Долга Рачка Комплет Цврста Ч?

Четка За Тоалет За Тоалет - Дупка Без Ѕидна Четка За Тоалет Без Мртва Аголна Четка За Тоалет За Домаќинство Монтирана Тоалетна Четка

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Четка за чистење тоалет : моќна глава на четка, тоалет за чистење од 360°, фини влакна Се отвора и затвора автоматски кога ќе го земете и се затвора кога ќе го спуштите, што е убаво и лесно за употреба. Флексибилни и тенки влакна : фини влакна, ефикасна деконтаминација, умерена мекост и цврстина и неструктивно чистење на површинската глазура. Чиста и заштеда на труд : продолжете ја рачката за деконтаминација, а не валкани раце. Должината на рачката е соодветна и раката е удобна. Основата лесно се отстранува за чистење, а основата на тоалетната четка прифаќа одвојлив дизајн, што е погодно за чистење, чистење и санитарни услови. Инсталација на четка за чистење : инсталацијата за ротација на конецот може да се заврши во неколку чекори, што е полесно и без грижи. Четка за чистење тоалет : моќна глава на четка, тоалет за чистење од 360°, фини влакна. Се отвора и затвора автоматски кога ќе го земете и се затвора кога ќе го спуштите, што е убаво и лесно за употреба. Флексибилни и тенки влакна : фини влакна, ефикасна деконтаминација, умерена мекост и цврстина и неструктивно чистење на површинската глазура.

Други карактеристики

Најдобри понуди