.

.

Адаптер за Туш Адаптер за Тапа за туширање за Тапа За Када Со Канџи За Нозе Од Када Месинг г1/2 Адаптер За Славина 3/4 1/2 Месинг славина прилагодливи раце за Нишање, Хро?

Адаптер за Туш Адаптер за Тапа за туширање за Тапа За Када Со Канџи За Нозе Од Када Месинг г1/2 Адаптер За Славина 3/4 1/2 Месинг славина

DEN 945.60

Количина на стоки
Тековен

Бања Мијалник Славини И Делови Материјалот е изработен од висококвалитетен месинг, едноделно обликување, g1/2 до g3/4 адаптер, пар Врски S, прецизен дизајн на конец, цврст и издржлив. Со славината 150см како центар, прилагодливото растојание На хромираната а е 75~225мм. хромираното б прилагодливо растојание е 60~235мм. хромираното Ц прилагодливо растојание е 75~225мм. хромираното Д прилагодливо растојание Е 65~245мм. Повеќеслојно галванизирање на површината, отпорно на корозија, не е лесно за ' рѓа, отпорен на избледување, против пукање, антиоксидација, лесен за чистење, не е лесен за деформација. Лесна инсталација и расклопување. Комплетна галантерија, многу стабилна по инсталацијата. Девојките исто така можат лесно да го инсталираат. Славини За Мијалник За бања И делови додатоци за името на Производот Материјал Месинг Интерфејс : г1/2 До г3/4 технологија на површината : галванизација на примена : бања, тоалет, конверзија на растојание меѓу ѕидовите : 1. Отпорност на корозија, не е лесна за ' рѓа, против избледување, против истекување, против пукање, антиоксидација, лесна за чистење, не е лесна за деформација, без прскање.

Други карактеристики

Најдобри понуди