.

.

Nuobesty дете за спиење вреќа за спиење бебе шетач за спиење пријатна топла топла количка за торбичка шетач за спиење вреќа за спиење за дете зима на отворено ветерно н?

Nuobesty дете за спиење вреќа за спиење бебе шетач за спиење пријатна топла топла количка за торбичка шетач за спиење вреќа за спиење

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Практична торба за спиење на новороденчиња топла бебешка вреќа за спиење вреќа за спиење Може да се користи како торба за спиење за бебиња и капакот на ногата на детството. Лесно за чистење и инсталирање на шетач за бебиња. Едноставниот дизајн е моден и привлечен. Материјалот што е докажан во вода може да го задржи бебето топло во зима. Практична торба за спиење на новороденчиња топла бебешка вреќа за спиење вреќа за спиење. Може да се користи како торба за спиење за бебиња и капакот на ногата на детството. Лесно за чистење и инсталирање на шетач за бебиња. Едноставниот дизајн е моден и привлечен. Материјалот што е докажан во вода може да го задржи бебето топло во зима. Опис Практична торба за спиење на новороденчиња топла бебешка вреќа за спиење шетач за спиење- материјал : Имитација Кашмир.- Големина : 38x68x2cm.package вклучувајќи 1 x вреќа за спиење.

Други карактеристики

Најдобри понуди