.

.

Плафопа Кутија За Складирање Патување Електронски Организатор Патување Електроника Организатор Торба Каргадори Портатили пара Целуларна УСБ Флеш Диск Торба Држ?

Плафопа Кутија За Складирање Патување Електронски Организатор Патување Електроника Организатор Торба Каргадори Портатили пара Целуларна

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ДРЖАЧ ЗА ТОРБА ЗА ПОЛНАЧ едноставно во дизајнот, но практично е да се користи, што ќе ви даде фантастично искуство во користењето КАБЕЛ ЗА НОСЕЊЕ случај Исклучителни и уникатни, одлични и добри перформанси, едноставни и , сигурни и практични. ЕЛЕКТРОНСКИ ОРГАНИЗАТОР ПАТУВАЊЕ случај направен материјал, безбеден и , кој може да биде за многу време. ПРЕНОСЛИВ ЕЛЕКТРОНСКИ ОРГАНИЗАТОР ●Фина Изработка}Удобно чувство и деликатна текстура, ќе се заљубите во преносливата и лесна торба за складирање кабли. ОРГАНИЗАТОР НА ЕЛЕКТРОНСКИ ДОДАТОЦИ Едноставен во структурата, лесен за употреба и цврст, можете да го користите со доверба. Список на пакети 1 х Карактеристики На Торбата За Организатор На Кабли За Патување-целиот дизајн на производот е едноставен и дарежлив, но корисен и сигурен за вас случај за складирање на кабел за податоци. - Материјал : ЕВА, стп кабел за носење случај. - Компактна по големина и мала тежина, торбата за организатор на кабел за патување нема да зазема премногу ПРОСТОР USB флеш-уред торба. - Големина : 12,00Х8, 50Х4, 00см/4, 72Х3, 34Х1, 57инч Пренослив Кабел За Складирање торба. - Боја : организатор На црн кабел за патување. - Изработени од избраниот материјал, безбеден и издржлив, кој може да биде за многу време електроника додатоци случај.

Други карактеристики

Најдобри понуди