.

.

Логика на лента TLDL9003 Отстранливи етикети, 1 ролна од 500 етикети, 3 x 4, бело

Логика на лента TLDL9003 Отстранливи етикети, 1 ролна од 500 етикети, 3 x 4, бело

DEN 713.60

Количина на стоки
Тековен

Етикетите се отстрануваат без да остават остаток Излудува без кинење. Корисно за обележување на производи, лавици и опрема. Етикети со лепило од 3 инчи x 4 инчи. Етикетите се отстрануваат без да остават остаток. Излудува без кинење. Корисно за обележување на производи, лавици и опрема.

Други карактеристики

Најдобри понуди