.

.

Зебра ZT411 Термички Трансфер Индустриски Печатач 203 dpi Ширина На Печатење 4 Инчи Карактеристики Сериски, USB, Етернет И Bluetooth Опции ЗА Поврзување ZT41142-T010000Z

Зебра ZT411 Термички Трансфер Индустриски Печатач 203 dpi Ширина На Печатење 4 Инчи Карактеристики Сериски, USB, Етернет И Bluetooth

DEN 3956.00

Количина на стоки
Тековен

Лесна употреба : Се Поврзува преку жичен УСБ-кабел, сериско поврзување или етернет и е компатибилен со ролни за термички пренос со јадро од 3 инчи и дијаметар од 8 инчи Едноставно за инсталирање, ракување, управување и обезбедување, тие се достапни во повеќе модели за поддршка на скоро секој случај на употреба, вклучувајќи здравствена заштита и РФИД. Двојна термичка : Бара употреба на термичка лента; исто така може да печати користејќи Директна термичка технологија која бара употреба на директни термички медиуми, но не е потребна лента додека печатењето со термички пренос користи загреана лента за да произведе издржливи, долготрајни слики на широк спектар на материјали. Квалитет на претпријатието : Цврст, едноставен и паметен, ZT411 е идеален за производство, транспорт, здравствена заштита и малопродажни апликации каде што ви е најпотребно. Изградени со помош на дво-преклопна врата, овие печатачи се дизајнирани лесно да се вклопат во средини ограничени во вселената. Енергетска Ѕвезда квалификувани, тие ви заштедуваат пари во текот на нивниот животен циклус. Заштедете ресурси : Отпечатоци приближно 14 инчи/сек на 203 дпи, одобрени енергетски ѕвезди и печатење на барање ви овозможува да печатите точни количини наместо да трошите 8,5 х 11 инчни листови етикети со празни места што недостасуваат.

Други карактеристики

Најдобри понуди