.

.

Плантроника 40707-01 Комплет За Резервни Делови

Плантроника 40707-01 Комплет За Резервни Делови

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Наменет за : Слушалки Содржина на пакетот : Крпа за Чистење, супресор за бучава во позадина за слушалки, перница за уши, штипка за кабел, гласовна цевка за слушалки. Дизајниран за : Бис H101, H101 N, H91, H91 N; Бис Поларис P101-U10 P; Поларис P101-U10 P, P91-U10 P. Plantronics Вредност Пакет - резервни делови комплет. Пакет Со Вредност на Plantronics-комплет за Резервни делови-За Бис H101, H101 N, H91, H91 N; Encore P101-U10 P; Поларис P101-U10 P, P91-U10 P.

Други карактеристики

Најдобри понуди