.

.

Соѕвездието пардик Овен Изолирана Торба За Ручек За Момчиња Девојчиња, Кутија За Ручек За Овци Водоотпорна Кутии За Ручек За Повеќекратна Употреба Поладна Торба З?

Соѕвездието пардик Овен Изолирана Торба За Ручек За Момчиња Девојчиња, Кутија За Ручек За Овци Водоотпорна Кутии За Ручек За Повеќекратна

DEN 336.00

Количина на стоки
Тековен

ПРЕНОСЛИВА ТОРБИЧКА : 9, 8х6, 7х8, 9 во торба за ручек е мала тежина, па затоа е многу погодно за носење кога излегуваме ИЗОЛАЦИЈА И ВОДООТПОРЕН : Ручекот е долгорочна изолација и водоотпорен, чантата може да ја одржува вашата храна топла и свежа со часови. И тоа е издржлива отпорна на истекување торба за пикник, имате доверба во носењето храна и пијалоци. Погоден за повеќе од 2 години. ИЗДРЖЛИВ : оксфордската ткаенина ја прави чантата за ручек потрајна, практичните прегради се обложени со густа изолација од алуминиумска фолија. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : торбата за ручек е составена од голем џеб од патент и преден џеб. Торба за ручек за повеќекратна употреба изгледа мала, но има голем капацитет. Прилично пространа за складирање на две кутии за ручек, закуски, десерти, сендвичи, овошје, пијалоци. Предниот џеб за вашите телефони, клучеви, картички, хартиени крпи и други ситници. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : замрзнатата торба за ручек може да се користи како торба за ручек, торба за пикник, торба за пикник за работа, плажа, риболов, кампување. Таа е погодна за сите возрасни групи. Возрасни мажи, жени, тинејџери, деца за пакување ручек на работа или на училиште, разни прилики. Дали сте загрижени за тоа како да го донесете вашиот ручек? Нашата торба за ручек за повеќекратна употреба може да ви помогне.

Други карактеристики

Најдобри понуди