.

.

20 Парче Порцелански Прибор За Јадење Сет Услуга за 6 Сини И Бели Кујнски Тркалезни Чинии И Чинии Комплети Модерни Садови Сет За Вечера Микробранова Печка И Машина З?

20 Парче Порцелански Прибор За Јадење Сет Услуга за 6 Сини И Бели Кујнски Тркалезни Чинии И Чинии Комплети Модерни Садови Сет

DEN 5410.24

Количина на стоки
Тековен

Прекрасниот дизајн на моделот е привлечен СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ПОДДРШКА : стручна услуга за поправка-или дома или во центар за поправка. Замена за предмети кои не можат да бидат фиксни или исплати на било која банкарска сметка. Висококвалитетните производи и услуги ќе ве направат многу задоволни. Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте ме на време. Ова е совршен подарок за пријател околу вас. Прекрасниот дизајн на моделот е привлечен. СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ПОДДРШКА : стручна услуга за поправка-или дома или во центар за поправка. Замена за предмети кои не можат да бидат фиксни или исплати на било која банкарска сметка. Висококвалитетните производи и услуги ќе ве направат многу задоволни. Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте ме на време. Ова е совршен подарок за пријател околу вас. Прибор За Вечерасет За Прибор За Вечера Изработен Од висококвалитетни издржливи материјали. Секој Сад може безбедно да се користи во машина за миење садови за лесно чистење. Исто така погоден за микробранови печки фрижидери и стерилизаторисовршен Подарок За Свадбен Регистар Секој комплетен комплет за прибор за вечера прави совршен подарок за домаќинство за невести и младоженци кои сакаат да се забавуваат и е суштински за оние кои купиле нов дом или стан.Домот Е Од Суштинско Значење вашиот дом ги заслужува најдобрите кујнски чинии и комплети садови. Комплетите Чинии и Чинии ќе ја комплетираат вашата кујна и ќе ја подобрат вашата трпезарија.

Други карактеристики

20 pieces Dish Set of service for 6 people:
Material:
Porcelain
Process:
bright glaze
Application:
dishwashers microwave Refrigerator disinfection cabinets
Packing list:
5.3 inch Taste saucer x 2:
4.5 inch bowl x 6:
6 inch bowl x 2:
Small spoon x 6:
7 inch plate x 2:
8 inch plate x 2:
Warm Notes:
Do not use an open flame to directly touch the tableware:
Due to different light effect the slight color difference should be acceptable:
Manual measurement may have slight difference hope you can understand :

Најдобри понуди